AKCE - ke každé objednávce DÁREK hnojiva Plagron

22.08.2017 14:05

POZOR AKCE!!!

Pří nákupu nad 3000,-Kč Vám k nákupu přidáme dárek hnojiva Plagron Vita start 100ml nebo Power roots 100ml.

Pří nákupu nad 5000,-Kč Vám k nákupu přidáme dárek hnojiva Plagron Vita start 250ml nebo Start up 250ml.

 

Stačí když před odesláním objednávky napíšete na konci do poznámky jaké hnojivo chcete zaslat a my Vám jej přibalíme jako dárek!*

 

Plagron Vita Start je růstový stimulátor, který se dříve vyráběl po názvem Cropmax nebo Cropspray. Vita Start obsahuje základní živiny NK (dusík a draslík) a je obohacený o aminokyseliny a vitamíny. Je vhodný pro řízky, mateční rostliny a sazenice. Pomáhá také rostlinám po stresových situacích. Vita Start podporuje rychlé dělení buňek, rostliny rychle nabývají na zelené hmotě a tvoří mnoho postranních výhonků. Kořenový systém rostliny se rozrůstá a mohutní. Z matečních rostlin můžete díky používání růstového stimulátoru Vita Start odebrat více řízků. Plagron Vita Start se aplikuje postřikem na listy. Pro maximální výnos používejte růstový stimulátor společně se základními hnojivy a ostatními doplňky společnosti Plagron. Balení: 100ml.

Plagron Power Roots je kořenový stimulátor, který již od počátku zajišťuje rychlejší a lepší vývoj kořenového systému, zvýšený příjem kyslíku a zrychlený transport iontů. Roots působí nejen na kořeny, ale i na celou rostlinu. Zvyšuje obranyschopnost a výkon rostliny i při minimálním použití dalších hnojiv. Díky svému organickému původu je rostlinou přijímán velmi rychle a nedegraduje její vůni a chuť chemikáliemi. Roots je možno kombinovat se všemi hnojivy a ochrannými prostředky.

Plagron Start up je tekuté organominerální vícesložkové hnojivo, které se skládá z kořenového stimulátoru a růstového hnojiva. Využijete jej jak při klíčení semínek, tak pro správné zakořenění rostliny a zároveň po celou dobu růstové fáze. Hnojivo Plagron Start up je vhodné do všech typů půd a půdních substrátů, proto nalezne uplatnění u pěstitelů indoor i outdoor rostlin. Obsahuje základní prvky výživy rostliny NPK (dusík, fosfor a draslík) a je obohaceno také o mnoho dalších stopových prvků, minerálů, vitamínů, humidových kyselin a alginátů. Hnojivo Plagron Start up podporuje kvalitní zakořenění a růst kořenového systému a hlavně jemných kořenových vlásků pro lepší absorpci živin. Plagron Start up je kombinace kořenového stimulátoru, produktů podporujících vitalitu, přirodních růstových hormonů a růstových živin.

*Akce platí do konce října.

 

Děkujeme Vám za vaše nákupy !!! Pro Vaši spokojenost se snažíme dělat maximum :-) 

tým E-grow
 

 
Zpět